Количката е празна


Микс бейби листенца

Мярка: 100 гр.

Микс от листа бейби салатки,  бейби спанак, бейби манголд, бейби кейл, листа червено цвекло и руколаПодобни продукти

Ново Бейби картофки- пресни Бейби картофки- пресни 9,80 лв. 7,80 лв.
Ново Био пресен чесън с главички Био пресен чесън с главички 2,80 лв.
Ново Био малки салатки -  пакет Био малки салатки - пакет 6,80 лв.
Био чорбаджийски чушки - очаквайте през юли Био чорбаджийски чушки - очаквайте през юли