Количката е празна


Мерки

Био бейби кейл Био бейби кейл
Нов Био алабаш - очаквайте през есента Био алабаш - очаквайте през есента
Био картофки - дребни Био картофки - дребни 1,90 лв.

Био земна ябълка - очаквайте през есента Био земна ябълка - очаквайте през есента
Био цикория Био цикория
Нов Био тиква - посочете килограми Био тиква - посочете килограми

Био корнишони - очаквайте през м. май Био корнишони - очаквайте през м. май
Био салатка зелена Био салатка зелена
Връхчета коприва - очаквайте през пролетта Връхчета коприва - очаквайте през пролетта

Нов Био лобода- очаквайте през пролетта Био лобода- очаквайте през пролетта
Био Царевица "пуканка" Био Царевица "пуканка" 1,20 лв.
Био патладжан - очаквайте през м. юли Био патладжан - очаквайте през м. юли

Био спанак - очаквайте през м. февруари Био спанак - очаквайте през м. февруари
Био пащърнак Био пащърнак 5,50 лв.
Био грах зелен - очаквайте през м. май Био грах зелен - очаквайте през м. май

Био салата "Айсберг" Био салата "Айсберг"
Нов Био царевица - сорт "Конски зъб" - зряла Био царевица - сорт "Конски зъб" - зряла 1,70 лв.
Био краставички - очаквайте през м. май Био краставички - очаквайте през м. май

Био репички Био репички
Био тиквички - очаквайте през м. май Био тиквички - очаквайте през м. май
Нов Био брюкселско зелe Био брюкселско зелe

Био тученица  - очаквайте през м. май Био тученица - очаквайте през м. май
Био киселец Био киселец
Био лапад - очаквайте през пролетта Био лапад - очаквайте през пролетта